Nu wij een paar weken niet kunnen schermen in verband met het coronavirus, heb je misschien zin om toch wat aan je techniek en conditie te gaan werken.

Wij (jullie trainers) zijn daarom druk bezig geweest om te bekijken of wij wat materiaal voor jullie konden maken of vinden. Het is voorlopig vooral het laatste, maar wie weet … (suggesties zijn natuurlijk welkom hier).

Op de bijbehorende blog-pagina vind je een reeks met (vooral) video’s over het schermen. Voor nu is dit vooral training gericht op conditie en voetenwerk, maar we gaan ook video-materiaal over scheidsrechteren, regelkennis en techniek toevoegen.

Op het moment zijn de berichten op de pagina nog te overzien, maar wanneer het er meer en meer worden, gebruik dan de tags die aan de berichten hangen op je weg te zoeken.

Veel plezier en blijf gezond. We hopen jullie zo spoedig mogelijk weer te zien op de trainingen van de schermvereniging.

Mocht je suggesties hebben voor verder materiaal of wensen voor dit materiaal, laat ons dat dan weten.

Tags in berichten

Middels de onderstaande tags kun je snel een selectie van berichten maken die je wilt zien.

afstand (2) afstandscontrole (1) balans (5) beenspieren (2) bewegen (1) buikspieren (1) conditie (5) controle over tegenstander (1) intervaltraining (1) mobiliteit (1) nabijgevecht (3) oog-hand coördinatie (2) puntzuiverheid (1) reactie (1) rugspieren (1) scheidsrechter (1) schermstijlen (1) schoudergordel (1) spieroefeniingen (1) stabilteit (1) steekkussen (2) steken (4) stelling (3) stellingwerk (1) stretching (1) techniek (9) touwtjespringen (1) train (1) trainen (8) training (1) uitdaging (1) uitval (1) voetenwerk (8) workout (3)

Overzicht berichten