In 2022 is een nieuw bestuur aangetreden. De samenstelling is als volgt:

Hedi Oppers – secretariaat

Hedi Oppers – secretariaat

Ik ben Hedi Oppers. Ik woon in Hilversum en ben de moeder van Mingxia en Shuai. Shuai schermt sinds 2016 bij Vívás en doet dat met veel plezier. Hij is inmiddels een cadet, heeft  meegedaan aan het NJK en is in opleiding voor scheidsrechter.

Naast mijn werk als secretaris help ik sinds een paar jaar op de JPT’s bij de inschrijvingen en ben ik lid van de feestcommissie van Vívás.

Ik heb er veel zin in om onderdeel te worden van het bestuur en hoop het secretariaat op een goede manier vorm te kunnen geven.

Lars Kramer –  maître

Lars Kramer – maître

In het jaar 2011 ben ik gestart met schermen bij schermvereniging Vivás. Daar heb ik de basis geleerd van het schermen en mijn passie voor het onderwijzen van de sport. Binnen de vereniging ben ik verantwoordelijk voor het geven van de warming-up, klassikale lessen, wedstrijdtraining op sabel en floret. Daarnaast ben ben ik sinds eind 2019 voorzitter.

Sjoerd Jaarsma – technische zaken / maître

Sjoerd Jaarsma – technische zaken / maître

Lid van het oprichtingsbestuur sinds 2000, sinds 2003 als coördinator technische en jeugdzaken. Maître Schermvereniging Vívás sinds 2005.

Wim-Jan Hilgenbos – voorzitter

Wim-Jan Hilgenbos – voorzitter

Toen Vívás uitbreidde naar Amersfoort heb ik het - samen met mijn zoon Qiang - weer opgepakt. Sinds 2021 ben ik tevens actief als voorzitter van de vereniging. Ik scherm bij voorkeur op de conventionele wapens – sabel en floret – maar als het zo uitkomt ook wel te porren voor een potje op degen.
mail: voorzitter[at]vivas.nl

Lukas Stampfer – penningmeester

Lukas Stampfer – penningmeester

At the age of 13, I started in Austria, Graz with foil and epee, with a little bit of competitive fencing.

After many years and traveling half the world, I came to the Netherlands and also back to fencing.

Nowadays I focus more on epee, helping with the training a bit and also being more active in the background as treasurer of Vívás.