Op zaterdag 16 november) organiseert Trefpunt Vlaardingen in Sport- en Evenementenhal Margriet, Nieuw Damlaan 5, 3119 KA Schiedam het negende puntentoernooi van 2019. De inschrijving is van 12:00-12:30u, maar je bent eerder welkom. Hieronder vind je kaart en routebeschrijving.

Mocht het je eerste keer zijn, dan moet je inschrijven en betalen.  Het inschrijfformulier kun je hier downloaden. De kosten zijn voor de rest van het jaar 22,50 euro (abonnement). Je kunt eventueel voor een enkele keer inschrijven, kosten hiervan zijn 10 euro per toernooi.

LET OP: Nummer voor melden bij te laat komen: 06-34014152. Zet het in je telefoon!!!

REMEMBER: If you are running late call 06-340141542 BEFORE 12:30h. Put the number in the memory of your phone!!!

Zorg dat je je tussen 12:00 en 12:30 inschrijft of je per telefoon meldt. Telefonisch melden voor 12:30u op 06-34014152: laat je naam weten, op welk wapen je schermt en wat je geboortejaar is! Zet dit nummer in je telefoon, je hebt er niets aan als het thuis ligt!!! Geen SMS en niet inspreken, wachten tot er opgenomen wordt. Te laat melden of inschrijven is niet meedoen. Ik ben zelf bereikbaar op (06) 44 892 469.

NIEUW: aanmelden voor deelname doe je via Nahouw. Maak voor jezelf daar een identiteit aan (inloggen doe je via Onze Relaties van de KNAS), zoek de wedstrijd op en meld je tijdig aan. Mocht je problemen hebben met inloggen: je hebt je KNAS-nummer nodig en een wachtwoord (dat laatste kun je hier aanmaken). Je krijgt van de organisatie een bevestiging dat ik je inschrijving gezien heb. In de toekomst kun je ook betalen via de Nahouw. maar op het moment is het nog ter plekke. Mocht aanmelden via de Nahouw echt niet lukken, mail mij dan direct.

Jeugdpuntentoernooi november 2019