Jeugdpuntentoernooi maart

Op zaterdag 17 maart organiseren Porthos, SV Courage en PSV in Sporthal Naestenbest, Pr.Beatrixlaan 27 Best, het derde puntentoernooi van 2018. De inschrijving is van 12:00-12:30u, maar je bent eerder welkom. Hieronder vind je kaart en routebeschrijving.

Denk eraan dat je jezelf opnieuw moet inschrijven en betalen als je dat in januari niet gedaan hebt. Het inschrijfformulier kun je hier downloaden. De kosten zijn net als vorig jaar 38,50 euro.

LET OP: Nummer voor melden bij te laat komen: 06-34014152. Zet het in je telefoon!!!

REMEMBER: If you are running late call 06-340141542 BEFORE 12:30h. Put the number in the memory of your phone!!!

Zorg dat je je tussen 12:00 en 12:30 inschrijft of je per telefoon meldt. Telefonisch melden voor 12:30u op 06-34014152: laat je naam weten, op welk wapen je schermt en wat je geboortejaar is! Zet dit nummer in je telefoon, je hebt er niets aan als het thuis ligt!!! Geen SMS en niet inspreken, wachten tot er opgenomen wordt. Te laat melden of inschrijven is niet meedoen. Ik ben zelf bereikbaar op (06) 44 892 469.

NIEUW: aanmelden voor deelname doe je via Nahouw. Maak voor jezelf daar een identiteit aan (inlognaam, wachtwoord), zoek de wedstrijd op en meld je tijdig aan. Je krijgt van mij een bevestiging dat ik je inschrijving gezien heb. Alternatief: meld je bij mij.

Laat z.s.m. bij mij weten of je wel of niet deelneemt. Hoor ik niets van je dan wordt je ook niet aangemeld!

Maître Sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *