Op zaterdag 19 november 0rganiseert SV Deventer in Sportpark de Pauw, Bosweg 14, 7382 CC Klarenbeek, het nedende puntentoernooi van dit jaar. Hieronder vind je kaart en routebeschrijving:

Denk eraan dat je jezelf opnieuw moet inschrijven en betalen als je dat in januari niet gedaan hebt. Het inschrijfformulier kun je hier downloaden. De kosten zijn net als vorig jaar 38,50 euro. Hou er rekening mee dat er een hoop mensen zich inschrijven, dus komt niet op het laatste moment. Als je je formulier en geld gereed hebt, ben je snel klaar.

LET OP: Nieuw nummer voor melden bij te laat komen: 06-34014152. Zet het in je telefoon!!!

Zorg dat je je tussen 12:00 en 12:30 inschrijft of je per telefoon meldt. Telefonisch melden voor 12:30u op 06-34014152: laat je naam weten, op welk wapen je schermt en wat je geboortejaar is!  Zet dit nummer in je telefoon, je hebt er niets aan als het thuis ligt!!! Te laat melden of inschrijven is niet meedoen. Ik ben bereikbaar op (06) 44 892 469. NIEUW: aanmelden voor deelname doe je via Nahouw. Maak voor jezelf daar een identiteit aan (inlognaam, wachtwoord), zoek de wedstrijd op en meld je tijdig aan. Je krijgt van mij een bevestiging dat ik je inschrijving gezien heb. Alternatief: meld je bij mij. 

Laat voor of op dinsdag 15 november bij mij weten of je wel of niet deelneemt. Hoor ik niets van je dan wordt je ook niet aangemeld!

Maître Sjoerd

Jeugdpuntentoernooi november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *