Puntentoernooi maart

Op zaterdag 16 maart 2013 organiseert PSV in
Sporthal Naestenbest aan de Prinses Beatrixlaan 27, 5684 GJ Best het derde puntentoernooi van dit jaar. Let op: het adres klopt niet met TomTom en google maps! Zo mogelijk instellen op kruising Prinses Beatrixlaan en Jac van Wassenaarstraat. Kijk op de site van de www.fencingclubalmere.nl voor een routebeschrijving (niet gegarandeerd).

Mocht je nog niet ingeschreven zijn voor het jaar neem dan geld en een inschrijfformulier mee. Een inschrijfformulier kun je bij mij aanvragen. De kosten dit jaar zijn € 38,50 (met het beleefde verzoek het bedrag gepast mee te nemen). Wees ruim op tijd aanwezig voor de inschrijving!

Zorg dat je je tussen 12:00 en 12:30 inschrijft of je per telefoon meldt. Telefonisch melden voor 12:30u op 06-50258690 of op 06-29460409: laat je naam weten, op welk wapen je schermt en wat je geboortejaar is! Te laat melden of inschrijven is niet meedoen. Ik ben eventueel bereikbaar op 06-44892469.

Let op: laat voor dinsdag 12 maart bij mij weten of je wel of niet deelneemt. Hoor ik niets van je dan wordt je ook niet aangemeld!

Overigens is het voor degenen die niet mee kunnen doen omdat de lijst vol is niet erg netjes als je je aanmeldt en niet komt! Laat dus tijdig weten als je toch niet kunt komen. Anderen kunnen dan wel mee.

Maître Sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *