Puntentoernooi januari

Op zaterdag 19 januari 2013 organiseert Fencing Club Almere in de Sporthal Almere-Buiten, A.Boekenweg 1, 1333 VD Almere-Buiten het eerste puntentoernooi van 2013,. Kijk op de site van de www.fencingclubalmere.nl voor een routebeschrijving (niet gegarandeerd).

Het eerste toernooi van het jaar is altijd wat meer werk omdat iedereen voor de deelname van het jaar zich moet inschrijven en betalen. Een inschrijfformulier kun je bij mij aanvragen. De kosten dit jaar zijn € 38,50 (met het beleefde verzoek het bedrag gepast mee te nemen). Wees ruim op tijd aanwezig voor de inschrijving!

Zorg dat je je tussen 12:00 en 12:30 inschrijft of je per telefoon meldt. Telefonisch melden voor 12:30u op 06-50258690 of op 06-29460409: laat je naam weten, op welk wapen je schermt en wat je geboortejaar is! Te laat melden of inschrijven is niet meedoen. Ik ben eventueel bereikbaar op 06-44892469.

Let op: laat voor dinsdag 15 januari bij mij weten of je wel of niet deelneemt. Hoor ik niets van je dan wordt je ook niet aangemeld!

Overigens is het voor degenen die niet mee kunnen doen omdat de lijst vol is niet erg netjes als je je aanmeldt en niet komt! Laat dus tijdig weten als je toch niet kunt komen. Anderen kunnen dan wel mee.

Maître Sjoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *