Op vrijdag 11 januari start Schermvereniging Vívás met een tweede zaal in Amersfoort. Het zat er al een tijd aan te komen, zowel vanwege de grote instroom van nieuwe leden in de afgelopen twee jaar, maar ook vanwege een lang gekoesterde wens van een aantal leden naar meer gelegenheid om te schermen.

Sporthal Amersfoort

Voorlopig zitten wij in een kleine sportzaal op de hoek Amsterdamseweg en Twentseweg, schuin tegenover de vestiging van de Praxis (overkant kruising). Wij schermen in Amersfoort op de vrijdagavond, van 18:30 – 19:45u voor de jeugd tot en met 14 jaar, van 20:00 – 21:15u voor oudere jeugd en volwassenen. Net als in Baarn schermen wij vanaf 12 jaar op alle drie de wapens – floret, sabel en degen -, jonger dan 12 jaar is het wapen floret.

Voorlopig is het in Amersfoort mogelijk om direct te beginnen. Een set van vier proeflessen kost 30 euro, als het bevalt kun je lid worden. Meld je aan via het inschrijfformulier voor proeflessen.

Je kunt natuurlijk ook een keer op een avond komen kijken en kennismaken. Vanzelfsprekend blijft het mogelijk om ook in Baarn te schermen.Hiervoor geldt nog wel een wachtlijst.

Nieuwe schermzaal in Amersfoort

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.