Op dinsdag 21 augustus begint het schermen weer. We hopen dat jullie al weer terug zijn van vakantie. Zo ja, zorg dat je er bij bent. Starttijden zijn dezelfde als het afgelopen jaar. Om zes uur start de jongste jeugd en om kwart over zeven de oudere jeugd en de volwassenen. Zorg dat je op tijd bent.

We hebben een nieuwe vloer in de zaal en we zijn de komende tijd dus erg strikt op het gebruik van zaalschoenen in de zaal. Buitenschoenen zijn niet toegestaan. Kijk dus je schermspullen na of je je schoenen bij je hebt.

In september gaat ook de volgende introductiecursus van start, er zijn maar liefst 22 aanmeldingen deze keer. We gaan nog kijken hoe we dat oplossen.

We gaan in ieder geval kijken of we dit weer een leuk schermjaar kunnen maken.

We beginnen weer …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.