Op zaterdag 11 februari 2012 organiseert La Prime in Topsporthal Almere, Pierre de Coubertinlaan 7, 1362 LA Almere (algemeen telefoonnummer: 036-5458458) het tweede puntentoernooi van dit jaar. Kijk op de site van de www.fencingclubalmere.nl voor een routebeschrijving (niet gegarandeerd).

Zorg dat je je tussen 12:00 en 12:30 inschrijft of je per telefoon meldt. Telefonisch melden voor 12:30u op 06-50258690 of op 06-29460409: laat je naam weten, op welk wapen je schermt en wat je geboortejaar is! Te laat melden of inschrijven is niet meedoen. Ik ben eventueel bereikbaar op 06-44892469.

Zorg ook dat je het geld bij je hebt, je betaalt als gebruikelijk voor het hele jaar. De kosten voor 2012 bedragen net als vorig jaar 38,50 euro. Download het inschrijfformulier van tevoren en vul het vast in.

Let op: laat voor dinsdag 7 februari bij mij weten of je wel of niet deelneemt. Het is nog altijd zo dat we een gebrek aan scheidsrechters hebben. Dat houdt in dat bij meer dan vijf aanmeldingen de eersten die zich aanmelden voorrang hebben. Hoor ik niets van je dan wordt je ook niet aangemeld!

Overigens is het voor degenen die niet mee kunnen doen omdat de lijst vol is niet erg netjes als je je aanmeldt en niet komt! Laat dus tijdig weten als je toch niet kunt komen. Anderen kunnen dan wel mee.

Maître Sjoerd

Jeugdpuntentoernooi februari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *