We willen graag wat beter laten zien aan iedereen wat er met de schermers van Vívás gebeurt. Dat kan het beste met heel veel fotomateriaal en bij gelegenheid wat filmmateriaal. We hebben hiervoor een slideshow aan de voorkant aangebracht en er komt ook een aparte pagina waar foto’s goed zichtbaar gemaakt worden.

Dat werkt natuurlijk alleen als we ook van jullie allemaal zoveel mogelijk foto’s krijgen. De foto’s plaatsen we dan op Flickr en van daaruit kunnen we ze tonen op de site. Laat even weten of je foto’s hebt (aan Sjoerd of aan onze secretaris Jasper) en we zorgen dan dat iedereen ze kan zien!

Het mogen foto’s van wedstrijden zijn of gewoon van de les, maar we weten wel graag wat we zien, dat is ook leuker voor de mensen die het bekijken. We horen graag van jullie.

Het bestuur

Vívás in beeld …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.