Beste leden en ouders,

Op 18 april gaan we met onze vereniging deelnemen aan de jaarlijkse Kidz Lifestyle Market in Leusden. Naast talrijke andere activiteiten, worden ook sporten gedemonstreerd en aangeboden, die voor de Leusdense jongeren interessant kunnen zijn

Om onze schermsport onder de aandacht te brengen doen wij een beroep op jullie om je in te zetten voor het werven van meer leden uit de omgeving van Leusden. Behalve dat je zo iets meer doet voor de vereniging, biedt het je ook de gelegenheid nog wat extra schermervaring op te doen.

Als je beschikbaar bent en wilt deelnemen, laat het dan even weten aan onze secretaris, via secretaris@vivas.nl

Meer informatie over dit evenement is te vinden in de brochure via onderstaande link.

18 april 2015 Kidz Lifestyle Market

 

Kidz Lifestyle Market 18 april a.s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.