Beste leden,

Ik hoop dat jullie allemaal een mooie en fijne vakantie hebben gehad. De zomerstop is bijna afgelopen en dat betekent dat we in Baarn weer gaan beginnen op dinsdag 3 september en in Amersfoort op vrijdag 6 september!

Graag wil ik ook nog twee andere data onder de aandacht brengen waarvoor we jullie hulp nodig hebben. Het gaat om:

  • de Open Dag bij de Trits in Baarn op zondag 8 september;
  • de Vrijetijdsmarkt in Hilversum op zaterdag 14 september (op de Groest en Oude Doelenstraat).

Voor beide activiteiten zoeken we mensen die tussen 10:00 en 16:00 uur (plus een half uur voor en na voor opbouw) het liefst 2 uur beschikbaar kunnen zijn om mee te helpen.

Zowel de Open Dag als de Vrijetijdsmarkt kent een vast uurprogramma met: demo schermen op verschillende wapens (elektrisch), demo les van Sjoerd met één of meer leerlingen, kennismaking schermen voor belangstellenden. Dit programma draait ieder uur opnieuw met kleine variaties.

We zorgen voor eten en drinken en je hoeft alleen je eigen uitrusting mee te nemen. Het gaat erom dat je laat zien wat schermen is voor zowel de jeugd als volwassenen. Je hoeft dus niet goed te kunnen schermen, belangrijk is het enthousiast meedoen.

Voor de Vrijetijdsmarkt in Hilversum zoeken we niet alleen schermers maar ook mensen die mee kunnen helpen bij de informatiekraam. Ouders zijn dus ook welkom!.

We hebben 8 tot 10 personen nodig maar je hoeft natuurlijk niet beide dagen aanwezig te zijn (het mag wel). Vind je het leuk om mee te helpen geef dan even aan:

  • bij welke activiteit (Open Dag en/of Vrijetijdsmarkt) je aanwezig kunt zijn;
  • welk tijdstip het je het best uitkomt.

Als gezegd, je mag aan beide activiteiten deelnemen, je mag de hele dag aanwezig te zijn, maar nodig is dat niet. Wel hebben we graag dat je een uur of twee komt helpen.

jeugd2
Prijsvraag: wie kent ze nog?
Einde zomerstop, Open Dag bij de Trits en de Vrijetijdsmarkt in Hilversum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.