In principe zijn na 26 juni de maatregelen voor het schermen sterk versoepeld. Hoewel we nog voorzichtig moeten zijn, is het weer mogelijk om vrijuit te schermen en ook weer om deel te nemen aan wedstrijden.

Wij heffen ook de meeste maatregelen waaronder we de afgelopen anderhalf jaar geschermd hebben op. Zo is het reinigen van handen, schoonhouden van materiaal, dragen van een mondkapje niet langer nodig. Wel houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand!

Ten aanzien van het reinigen nog het volgende: als je met schoon materiaal wil schermen of je handen schoon wil maken, het materiaal daarvoor staat nog gewoon in de zaal. Je mag het ook rustig gebruiken.

We vragen wel van jullie dat je in de gaten houdt hoe je gezondheid is. Test je positief of test iemand bij jou thuis, op school, etc., positief dan blijf je weg bij de training en meld dit bij ons. Zelfs al ben je twee maal gevaccineerd dan nog geldt dat ziek kunt worden van corona en dit kunt overdragen (het is alleen minder)!

Hou er ook rekening mee dat de locaties zelf hun eigen beleid voeren ten aanzien van wat mag en niet mag. Zo zijn de kleedkamers bij de Trits nog altijd gesloten en ook is de tribune niet toegankelijk. We houden jullie op de hoogte wanneer dit verandert.

Het spreekt vanzelf dat als je ziekteverschijnselen hebt, of in quarantaine bent, je ons dit laat weten. Wij kunnen hier dan rekening mee houden en waar nodig andere betrokkenen verwittigen. Mail ons op afwezig[at]vivas.nl