PROEFLESSEN

Als schermen je een leuke sport lijkt, dan kom je natuurlijk een paar proeflessen doen! We hebben daarvoor een speciaal aanbod: vier weken schermen voor de prijs van € 45,00. Hieraan zijn geen verplichtingen verbonden, noch voor jou noch voor de vereniging. Voor de lessen heb je niet meer nodig dan een makkelijke broek en zaalschoenen. Het voor schermen benodigde materiaal is op die avonden te leen bij de vereniging. Als je na afloop lid wilt worden, dan krijg je van de penningmeester een factuur voor de verschuldigde contributie.

Introductiecursus

Aanmelding voor proeflessen

Gebruik het onderstaande formulier uitsluitend om je in te schrijven voor proeflessen. De vergoeding voor de proeflessen dient bij vooruitbetaling voldaan te worden, hiervoor krijg een mail met informatie zo spoedig mogelijk na binnenkomst van je inschrijving.  Wij  laten je weten wanneer je welkom bent zodra je betaling binnen is! Vul bij meerdere personen voor ieder persoon een formulier in! Eventuele bijzonderheden kun je vermelden in het veld ‘bericht’.

Vragen over proeflessen kun je stellen via het contactformulier.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in:

* indicates required field


De CAPTHCA versleuteling is een beveiliging tegen spam. Vul voor het versturen de cijfers en/of letters die je in de afbeelding leest in in het vakje onder de afbeelding. Let op hoofd- en kleine letters! Mocht er iets niet goed gaan krijg je nogmaals de vraag om de CAPTCHA in te vullen.

Lidmaatschap en leeftijden
Wij onderscheiden een drietal categorieën leden naar leeftijd. De verenigingscontributie verschuldigd voor deze drie categorieën vind je bij lidmaatschap.

Baarn, Amersfoort of Hilversum?

Sinds januari 2013 heeft Vívás locaties in Baarn en Amersfoort en vanaf september/oktober 2015  ook in Hilversum. Op dinsdag in Baarn, donderdag in Hilversum , en op vrijdag in Amersfoort kun je bij ons komen schermen. Kijk op ‘waar, wanneer’ om de aanvangstijden te weten te komen. Op het moment zijn er voor beide locaties geen wachtlijsten voor proeflessen.

sportpas_banner_105x108Betreft Hilversum: voor volwassenen is het nog even afwachten, maar zet je naam vast op de wachtlijst. Bij voldoende belangstelling beginnen we ook in de avonduren voor volwassenen!